Cnd Schools

İLKOKULDA E.C.A.A. DEĞERLENDİRMESİYLE ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞİ ŞİMDİDEN BELLİ

E.C.A.A Değerlendirmesiyle ilkokul öğrencilerinin yeteneklerini ortaya çıkararak geleceğe ışık tutuyoruz. Birebir interaktif ve İngilizce / Fransızca / Türkçe olarak yapılan ve ilkokula kayıt sürecinin bir parçası olan E.C.A.A. (Early Childhood Admission Assessment) değerlendirmesini okulumuzda uzmanlar ile yapıyoruz. Uluslararası tüm okullarda çocukların okula başlangıç adımlarından biri olan bu değerlendirme sistemi ABD, Avustralya, İngiltere gibi İngilizce konuşulan ülkelerde uygulanıyor.

• Canada TARAFINDAN TANINAN MEB ONAYLI EĞİTİM SİSTEMİ.
  • DOĞAL VE ORGANİK BESLENME KÜLTÜRÜ.
  • ÇİFT DİLDE EĞİTİM.
  • TAM ZAMANLI İNGİLİZCE EĞİTİM.
ÖĞRENCİ VELİSİ
ÖĞRENCİ

SORGULAMA TEMELLi ÖĞRENME

Anaokulunda öğrencilere aşıladığımız Sorgulama Temelli Öğrenme, ilkokulda da devam ediyor. Öğretmenlerimizle, doğal olarak sorgulayan ve merak eden öğrencilere uygun öğrenme ortamını hazırlıyoruz. Öğretmenler, sorular sorarak öğrencide merak olgusunu canlı tutuyorlar. Bu sayede öğrenciler düşüncelerini ifade ettikçe, öğretmenler, öğrencilerin düşüncelerini tetikleyecek sorular sormaya devam ediyorlar.

Sorgulayan öğrenciler, araştırmaya ve araştırırken yeni konular öğrenmeye başlıyorlar. İlkokuldaki en önemli basamağımızı oluşturan Sorgula Temelli Öğrenme, öğrencinin tüm yaşamına etki ediyor.

İLKOKUL İNGİLİZCE PROGRAMI

İlkokulda, Matematik ve Fen derslerini İngilizce olarak işleyerek kalıcı bir öğrenme ortamı yaratıyoruz. İngilizceyi en iyi seviyede öğrenmek için uyguladığımız CELPA sistemiyle öğrencilerin dil becerilerini (okumak, konuşmak, yazmak, duymak) geliştiriyoruz. İkinci yabancı dil olarak Fransızca öğretiyor ve bu dili en az İngilizce kadar iyi kavramalarını sağlıyoruz.

ORGANİK BESLENME

Çocuklar için birbirinden lezzetli menüleri, yalnızca mevsim sebze ve meyvelerini kullanarak, baklagillerle ve etle birleştirerek oluşturuyor ve onları yeni tatlarla buluşturuyoruz. Şeker kullanmadan sağlıklı içerikleri bir araya getirerek oluşturduğumuz menülerin besin değerlerine de dikkat ediyoruz. Sabah kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi atıştırmalıklarından oluşan menülerimizi, haftalık olarak velilerimizle paylaşıyoruz.

Besin değerleri karşılanan çocuklar, özgürce oynayabilecekleri ve temiz havayla iç içe olabilecekleri bir ortamda sevgi dolu bireyler olarak büyüyor.