Hayata Sarıl Lokantası Gönüllü Çalışması: Öğrencilerimiz ayda bir kez gönüllü olarak Hayata Sarıl Lokantası'nda çalışarak temizlik, yemek hazırlama ve yemek dağıtımına yardımcı oluyorlar.

İstanbul Maratonu: 6 Kasım'da Türk Kanser Derneği yararına İstanbul Maratonu'na 14 öğrenci katıldı. Ardından öğrenciler “İyilik Peşinde Koş” adlı siteden kampanya açarak Türk Kanser Derneği için bağış topladılar.

Bir Dilek Tut Derneği Yeni Yıl Pazarı: 12. ve 11. sınıf öğrencilerimizle Dilek Tut Organizasyonu için okulumuzda para toplamak ve dilek çocuğunun bir dileğini gerçekleştirmek amacıyla Yeni Yıl Pazarı düzenledik.

MEF Üniversitesi DERSDEM Programı: MEF Üniversitesi ve CND Okulları, öğrencilerimizin ayrıcalıklı olmayan çocuklara çevrimiçi özel ders vermeleri için bir beraber çalışıyor. Öğrencilerimiz DERSDEM adı verilen bire bir özel ders programına kayıt oldular..

Huzurevi Ziyaretleri: Belirli aralıklar ile İstanbul Huzurevi’ni ziyaret eden öğrencilerimiz yaşlılar ile vakit geçiriyorlar.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği: Öğrencilerimiz, Çağdaş Yaşamı Desteklme Derneği Bakırköy şubesine giderek dernek kapsamında çalışanlara gönüllü destek veriyorlar.

Lösev Oyuncak Bağışı: Okulumuz ve çevre okullarda Lösev için oyuncak bağışı kampanyası başlatan öğrencilerimiz, topladıkları oyuncakları teslim ettiler. Düzenli olarak kurum ziyaretlerini de devam ettiriyorlar.