Değerli Veliler ve Öğrenciler,

CND Okullarında yaptığımız her şeyin temeli anlamlı ilişkiler kurmakla başlar.

Eğitim kadromuz, öğrencilere entelektüel meraklarını geliştirmeleri için ilham verir ve onları konfor alanlarının dışına çıkmaya ve yeni tutkular keşfetmeye davet eder. Öğrencilerimiz, hayatlarının önemli bir döneminde, ömür boyu sürecek dostluklar kurdukları hizmet odaklı, küresel bir toplulukta yaşar ve öğrenirler. Bu bağlantıları teşvik etmek ve derin bir cemiyet duygusu oluşturmak temel amaçlarımızdan birisidir. Orta ölçekli bir okul olmak, her öğrenciyi ayrı ayrı tanımamızı sağlar ve ikili danışman programımız, öğrenci merkezli eğitim yaklaşımımızın bir özelliğidir. İlk günden itibaren, CND Okullarındaki dinamik topluluk, güçlü akademik müfredat ve farklı müfredat dışı programlar okula büyük bir tutku ile bağlanmama neden oldu.

Öğrencilerimizin işbirliği yapmayı, iletişim kurmayı ve ahlaki karakterlerini geliştirmeyi öğrenirken yeni ilgi alanlarını keşfetmelerini önemsiyoruz. Mezunlarımız üniversite çağına eriştiklerinde kendilerini ifade etme, akıllı riskler alma, problem çözme, bir ekibin parçası olarak çalışma ve değerlere dayalı kararlar verme yeteneklerine sahip olurlar.

Günümüzün giderek daha karmaşık ve birbirine bağlı dünyasında, CND Okulları deneyimi gerçekten dönüştürücüdür çünkü üstün akademik hazırlıktan çok daha fazlasını sunar. Aynı zamanda, öğrencilere, hayata anlamlı katkılarda bulunmaya devam eden, esnek, kendinin farkında olan yaşam boyu öğrenenler olmalarını sağlar.

CND Okulları sadece okul olarak değil ayrıca yaşam alanı olarak da gerçekten özel bir yer ve sizi heyecanla kültürümüzü, topluluğumuzu ve ruhumuzu şahsen deneyimlemeye davet ediyoruz. Sizi kampüste ağırlamayı ve okulumuzla ilgili sevdiğimiz şeyleri sizinle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.

Vural Kıvanç