Misyonumuz

Her öğrencinin; yaşam boyu öğrenen, kişisel doyuma ulaşmış, üretken, adil ve demokratik olmasını sağlamak ve topluma katkıda bulunabilmek için gereken nitelikleri edinmiş bireyler yetiştirmektir.

Çocukların tam potansiyellerine ulaşarak öğrenip büyüyecekleri canlı bir öğrenme ortamı yaratmaktır.

CND Okulları Eğitim Sistemi:

Inquiry Based Learning : Soru soran ve öğrenen çocuklar

Öğrenci Merkezli Eğitim (EDC®) : Dersin alanında uzman öğretmenler tarafından seviyelere uygun ve birden fazla kaynaktan faydalanarak hazırlanması ( Differentiation ®)

İngilizce Dersler (Matematik - Fen) ve Fransızca Dersler

İngilizce eğitiminde ana dili Türkçe olan öğrenciler için en uygun İngilizce öğrenme sistemi ENL® (English as a New Language ) ile daha iyi bir dil eğitimi

Öğretmen Değerlendirme Sistemi - Walk Throughs ®

Pull Out ® ile Türk ve Uluslararası öğrencilerin ikili ders sistemleri

CND OKULLARINI BENZERSİZ YAPAN ÖZELLİKLER NELERDİR?

1. Öğrencilerin potansiyellerini  en iyi şekilde kullanarak kendilerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayan yaşayarak öğrenme ortamı
  2. Öğrencinin öz güvenini geliştirici ortam
  3. Türkiye’de dünyayı yaşamanıza olanak sağlayan çok kültürlü öğrenci ve veli profili
  4. Uluslararası üniversitelere açılan bir kapı