LİSEDEN DÜNYANIN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNE BAŞARILI BİR YOLCULUK HİKÂYESİ

CND Schools olarak uyguladığımız eğitim programı sayesinde öğrencileri hem Türk hem de Canada diplomasıyla mezun ediyoruz. Aldıkları ikinci diploma, öğrencilerin uluslararası üniversitelere direkt kabullerinin en önemli anahtarı haline geliyor.

İki ülkenin diplomasına sahip olarak liseden mezun ettiğimiz öğrenciler, üniversite eğitimlerini Türkiye'nin, Canada'nın ve dünyanın seçkin üniversitelerinde okuyabilme şansını yakalayabiliyorlar.

• Canada, AMERİKA, İNGİLTERE VE DİĞER DÜNYA ÜLKELERİNDE GEÇERLİ ÇİFT DİPLOMA FIRSATI
  • Canada TARAFINDAN TANINAN MEB ONAYLI EĞİTİM SİSTEMİ.
  • İNGİLİZCE, FRANSIZCA VE TÜRKÇE EĞİTİM.
ÖĞRENCİ VELİSİ
ÖĞRENCİ

İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI

CND Schools lise kademesinde dersleri tamamen İngilizce işliyoruz. İngilizcenin ayrı bir ders olarak da işlendiği okulumuzda CELPA eğitim sistemiyle kalıcı bir öğrenme sağlıyoruz. Ayrıca İngilizce Destek programımız ile öğrencilere yaz aylarında eğitim veriyor, dil becerilerini daha iyi bir düzeye ulaştırıyoruz.

FRANSIZCA DESTEK PROGRAMI

Fransızcanın ikinci yabancı dil olarak verildiği okulumuzda öğrencilerin dil düzeyi her yıl artarak ilerliyor. Fransızca için FSL programı çerçevesinde eğitim materyalleri Fransızca olarak hazırlanıyor. Ayrıca Fransızca Destek Programımız ile öğrencilere yaz aylarında eğitim veriyor, dil konusunda ki eksikliklerini gidermelerini sağlıyoruz.

ÖĞRENCİ DEĞİŞİM YILI

CND Schools öğrencileri, bir ya da daha fazla akademik yıllarını Canada, Amerika, İngiltere veya Fransa'da okuyabiliyorlar. Yurt dışında ve Türkiye'de aldıkları derslerin kazanımlarını eşleştirerek ders içeriklerini kaybetmemelerini ve mevcut derslerin devamındaki deslerini almalarını sağlıyoruz. Böylece öğrencilerimizi, exchange programlarına katılmaya teşvik ederek kendi ayakları üzerinde durabilen, vizyoner bireyler olarak yetiştiriyoruz.