CANADA SCHOOLS'TA BAŞARILI BİR GELECEĞİN TEMELLERİ ORTAOKULDA ATILIYOR

CND Schools'ta öğrencileri çok dilli ve çok kültürlü bir ortamda yetiştiriyoruz. 21. yüzyıl becerilerini kazandırıp tüm dünyaya ayak uydurabilen başarılı öğrenciler, ortaokulda B2 derecesinde Fransızca öğrenmeye başlıyorlar.

• Canada, AMERİKA, İNGİLTERE VE DİĞER DÜNYA ÜLKELERİNDE GEÇERLİ ÇİFT DİPLOMA FIRSATI
  • Canada TARAFINDAN TANINAN MEB ONAYLI EĞİTİM SİSTEMİ.
  • İNGİLİZCE, FRANSIZCA VE TÜRKÇE EĞİTİM.
  • Canada OKULLARINA GEÇİŞ İMKANI.
  • DOĞAL VE ORGANİK BESLENME KÜLTÜRÜ.
ÖĞRENCİ VELİSİ
ÖĞRENCİ

TAMAMEN İNGİLİZCE EĞİTİM

CND Schools ortaokul kademesinde dersleri tamamen İngilizce işliyoruz. İngilizcenin ayrı bir ders olarak da işlendiği okulumuzda CELPA eğitim sistemiyle kalıcı bir öğrenme sağlıyoruz.

Ortaokuldan devam eden ve İngilizcesi yeterli olan öğrencilere EAL programı çervevesinde akademik bir İngilizce öğretiyoruz. Böylece mezun olduklarında İngilizce seviyeleri en üst düzeye ulaşmış oluyor.

İngilizceleri yeterli olmayan öğrenciler için ESL programı uyguluyor ve ortaokul öğrencileri için Fransızcayı ikinci yabancı dil olarak veriyoruz.

ÖĞRENMEDE SARMAL YAKLAŞIM

Öğrenmede Sarmal Yaklaşım, ders programında derinleşen zorluk seviyeleriyle paralel olarak ana kavramlardan oluşan bir ders programının tasarlanması ve bu kavramların sürekli tekrar edilmesini ifade eden bir eğitim yaklaşımıdır. Ortaokul müfredatında yeni kavramları artan zorluk derecesine kademelendirerek öğretiyor ve öğrencilerin o konuda git gide daha derin bilgiler edinmelerini sağlıyoruz.

ORGANİK BESLENME

Çocuklar için birbirinden lezzetli menüleri, yalnızca mevsim sebze ve meyvelerini kullanarak, baklagillerle ve etle birleştirerek oluşturuyor ve onları yeni tatlarla buluşturuyoruz. Şeker kullanmadan sağlıklı içerikleri bir araya getirerek oluşturduğumuz menülerin besin değerlerine de dikkat ediyoruz. Sabah kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi atıştırmalıklarından oluşan menülerimizi, haftalık olarak velilerimizle paylaşıyoruz.

Besin değerleri karşılanan çocuklar, özgürce oynayabilecekleri ve temiz havayla iç içe olabilecekleri bir ortamda sevgi dolu bireyler olarak büyüyor.