• CND , Canada, New Brunswick ‘Atlantic Education International’ tarafından akredite edilmiş tek Türk okuludur. Okulumuz Canada New Brunswick müfredatını okulumuzda işleyerek, öğrencilerimizin Canada Lise Diploması almasını sağlamaktayız. Öğrencilerimiz hem Canada eğitim sistemini hem de Türk eğitim sistemini alarak üniversite tercihlerinde kapsamlı bir yol haritası çizmeleri mümkün olmaktadır.

• Lisede aldıkları Canada müfredatlı dersler Canada üniversite kabullerinde değerlendirme kriteri olarak büyük öneme sahiptir. Atlantic Education International ayrıca her yıl okulumuzu denetlemekte ve öğretmenlerimizi özel eğitim programlarına tabii tutmaktadır. Gerek müfredatın işlenme biçimi gerekse de öğrencilerin üniversite yolunda seçmesi gereken seçmeli derslerin oluşturulmasında destek vermektedir.

• Okulumuz ayrıca Atlantic Education International tarafından atanmış Canadalı bir danışman ile tam zamanlı çalışmakta ve öğretmenlerimiz danışmanımız aracılığıyla denetlenmektedir.